Ikuti Blog ini

Akhirnya.. Pencacai Dan Penjilat Bangkai Umno Kantoi Lagi..Memang dasarpencacai dan penjilat bangkai umno. Umno memang bodoh dan tolol, tak pernah belajar dari kesilapan terdahulu.. Kerjanya hanya menfitnah dan tabur fitnah.
Kerna tergugat, pencacai dan penjilat umno terpaksa tabur dan akhinya kantoi lagi..
Fauzi tidak pernah menyesal sertai PAS
SHAH ALAM - Bekas Pengarah Jabatan Siasatan Bukit Aman, Datuk Fauzi Shaari menafikan ada mengeluarkan kenyataan mengatakan beliau menyesal menyertai Pas.“Kenapa saya perlu menyesal bersama Pas. Saya sudah buat pilihan yang tepat.

Kenapa masih ada yang pertikai dan ragu-ragu dengan tindakan saya ini.“Saya rasa tindakan saya menyertai Pas membuatkan ada beberapa pihak tidak senang hati. Sebab itu mereka sengaja mencipta isu ini,” katanya, semalam.Sebelum ini, terdapat mesej melalui khidmat pesanan ringkas (SMS), yang mendakwa Fauzi menyatakan penyesalannya menyertai Pas.

Mesej itu berbunyi: “Kalau saya tahu begini keadaan Pas taubat saya tidak akan menyertainya. Masuk Pas umpama masuk parti DAP. Belum apa-apa saya disuruh bersumpah baiah cerai isteri talak tiga jika saya tinggalkan Pas.”Fauzi, yang bakal dicalonkan bertanding Parlimen Larut berkata, kenyataan itu tidak benar.“Saya amat gembira dan bersyukur atas apa yang saya hadapi dan nikmati sejak bersama Pas,” katanya. ~sinar
Related Posts with Thumbnails
hak cipta terpelihara ©2011. MUSLIMEEN UNITED .