Ikuti Blog ini

[BERGAMBAR] Seluruh Negara Mengharapkan Detik Bersejarah 05.05.13Pakatan tak cukup wang untuk mendirikan khemah, memberi makan free dan elaun untuk datang ke ceramah. Tetapi gambar-gambar seperti inilah, yang memberi kita harapan... INI KALILAH!

RAKYAT : kami bukan nak makan, elaun, dan NAIK bas free, kami mahukan pemimpin yang boleh menyelamat kan rakyat dan Negara....

5 Mei 2013 .... Pakatan Rakyat bakal mencipta sejarah baru di Malaysia, menggantikan Barisan Nasional sebagai kerajaan baru. Itulah harapan rakyat Malaysia.


INI KALILAH, TUKAR!!!!
Khianat: Rumah Nasrudin dibaling darah babi


TEMERLOH: Kediaman calon PAS di Parlimen Temerloh, Nasrudin Hassan di Taman Sri Semantan di sini disimbah dengan darah dipercayai perbuatan khianat pihak tertentu.

Kejadian disedari seorang petugas yang juga pembantu calon apabila melihat kesan darah berserakan di atas lantai bahagian hadapan rumah ketika keluar rumah awal pagi ini.

Kelihatan juga satu palstik darah dipercayai dibaling dari luar pagar.
Turut ditinggalkan sekeping nota bertulis 'Terimalah darah babi ini'.

Satu sidang media akan diadakan pagi ini di kediamannya serta laporan polis akan dibuat. -Hrkh

Markas BN Dibakar Oleh Petugasnya Yang Berang Ditipu Duit Pasang Bendera?Lagi markas Be End dimansuhkan dan dimusnahkan oleh pengikutnya kerana marah ditipu duit pemasangan bendera semasa proses berkempen !!!...

Kejadian berlaku di Jengka Pahang...

Take Note !!! : No Pulus, No Kerja... U Know.... :)

[ PRU13 - Jom Ubah Putrajaya ] -fb
Related Posts with Thumbnails
hak cipta terpelihara ©2011. MUSLIMEEN UNITED .