Ikuti Blog ini

Majlis Perasmian Kelab Penyokong Muda PAS


Majlis diserikan oleh tarian naga dan gendang India . Ianya disempurnakan dihadapan Bangunan Pejabat Agong PAS Pusat di Jalan Raja Laut .
Walaupun majlis ini sederhana namun ianya tetap meriah dan menarik perhatian orang ramai yang lalu dan singgah di situ .
Sebahagian besar EXCO DPP Pusat turut hadhir bagi menyerikan Majlis Perasmian ini . Syabas saya ucapkan kepada Lajnah Perpaduan Nasional DPPP.
Komitmen
untuk Perjuangan Islam.

Salah seorang daripada anggota Kelab Penyokong Muda PAS dari kaum India menyatakan sokongan dan komitmennya untuk terus membantu PAS khas dalam misi menyampaikan maklumat kepada masyarakat India .

Saya terharu dengan sokongan non muslim kepada PAS biarpun mereka menyedari bahawa PAS teramat tegas dengan idealisme perjuangannya iaitu ISLAM.

Malah mereka menyokong PAS , tidak UMNO , tidak MIC dan tidak MCA malah tidak PKR dan juga DAP adalah kerana ISLAM yang diperjuangkan oleh PAS .
PERASMIAN
KELAB PENYOKONG MUDA PAS

Disempurnakan oleh Yb. Salahudin Ayub Ketua Dewan Pemuda PAS Pusat.

Kelihatan dalam gambar ialah sdr. Khairil Faizi Ketua Lajnah Perpaduan nasional Dewan Pemuda PAS Pusat yang merupakan orang yang bertanggungjawab menjayakan penubuhan Kelab Penyokong Muda PAS ini.

Sdr Vincent Lee ( kanan sekali ) adalah Pengerusi Penaja kepada Kelab Penyokong Muda PAS .



Related Posts with Thumbnails
hak cipta terpelihara ©2011. MUSLIMEEN UNITED .